Bagels & Beans
Bagels & Beans

Wat zijn jouw ambities en dromen voor 2024? Toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het ondernemerschap je wel wat, maar heb je nog allerlei vragen? Of droomde je afgelopen maanden al over een eigen koffie- of lunchzaak?

Voor iedereen die wel eens droomt over een eigen Bagels & Beans vestiging, organiseren we regelmatig eigenwijze en informele activiteiten om kennis te maken en meer te vertellen over het ondernemerschap bij onze formule. Geheel vrijblijvend, zodat je kunt bedenken of het bij je past. In maart staat er weer een online activiteit op de planning.

Webinar: In gesprek met een bagelbaas 

Droom jij van een eigen Bagels & Beans maar heb je ook nog een aantal vragen die je aan onze ondernemers zou willen stellen? Dat kan! We nodigen je uit om op 25 maart in gesprek te gaan met onze eigen Bagelbazen en ze het spreekwoordelijke hemd van het lijf te vragen over het ondernemerschap, franchise, koffie én bagels.

  • Wat: webinar
  • Wanneer: maandagavond 25 maart
  • Tijd: 20.01 uur
  • Waar: online, dus lekker thuis te volgen

Enthousiast?

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding met daarbij de precieze locatie en details.

 

Meld je aan

  • Een leuk verhaal, je favoriete vestiging, vragen die je hebt of iets waar we rekening mee kunnen houden

Nu al meer weten? Kijk op www.bagelpower.nl voor meer informatie over het ondernemerschap bij Bagels & Beans

Ben je enthousiast, maar komt een koffiedate in Rotterdam voor jou niet uit? Neem contact met ons op via franchise@bagelsbeans.nl voor een kennismaking op een ander moment.