Bagels & Beans
Bagels & Beans

Voor iedereen die wel eens droomt over een eigen Bagels & Beans vestiging, organiseren we regelmatig eigenwijze en informele activiteiten om kennis te maken en meer te vertellen over het ondernemerschap bij onze formule. Geheel vrijblijvend, zodat je kunt bedenken of het bij je past.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het ondernemerschap je wel wat? Of droomde je afgelopen maanden over een eigen koffie- of lunchzaak?

 

Franchise kansen bij Bagels & Beans

Deze avond wordt georganiseerd voor iedereen die de vleugels wil uitslaan en het leuk lijkt een eigen Bagels & Beans te runnen. Tijdens deze avond mag jij komen koekeloeren in het bagelhuis in een van onze vestigingen. Een kijkje in de keuken waarbij wij jou alle ingrediënten van het ondernemerschap van Bagels & Beans vertellen. Om de avond mooi rond te maken kun je ook al jouw vragen aan een echte bagelbaas stellen!

Wat gaan we doen? Wellicht vraag je je af hoe al die bagels en zoetigheden bereid worden en hoe het nou precies werkt in een bagelhuis. We nemen je mee in allerlei facetten van het ondernemerschap. Van het werken op de vloer, het leidinggeven aan je team, de financiële kant van het runnen van je eigen vestiging.

Wanneer? woensdag 19 april om stipt 19.31 uur

Waar? Regio Utrecht

 

 

Meld je aan

  • Een leuk verhaal, je favoriete vestiging, vragen die je hebt of iets waar we rekening mee kunnen houden

Nu al meer weten? Kijk op www.bagelpower.nl voor meer informatie over het ondernemerschap bij Bagels & Beans