Bagels & Beans
Bagels & Beans

Maak kennis tijdens een Buitenkans

Speciaal voor iedereen die wel eens droomt over een eigen Bagels & Beans vestiging of er vragen over heeft, organiseren we regelmatig eigenwijze en informatieve activiteiten, zoals een (online) franchise ontbijt of Bagels & Beans Biketour. Lockdown of niet, ook nu maken we graag persoonlijk kennis met iedereen die nieuwsgierig is naar het leven als bagelbaas. Dat doen we buiten, 1 op 1 met een Bagels & Beans Buitenkans. 

Kom er tijdens een korte lunchwandeling met je favoriete koffie achter hoe het is om samen te ondernemen en welke kansen wij zien voor de tweede helft van dit jaar. Van de filosofie van Bagels & Beans en het vinden van een geschikte locatie tot het leidinggeven aan bagelaars en barista’s. En van administratieve en financiële zaken tot de bagelstage van 6 weken. We vertellen je er graag over – zonder dat je ergens aan vast zit – zodat je kunt bedenken of het bij je past.

Waarom een Buitenkans? Persoonlijkheid is een van de kernwaarden van Bagels & Beans. Daarom maken we graag tijd vrij om persoonlijk kennis te maken en het gevoel van het bagelvak over te brengen. Een goede klik tussen Bagels & Beans en jou als misschien wel toekomstige nieuwe franchisenemer is tenslotte het belangrijkste ingrediënt voor een hartverwarmende samenwerking.

Vul hieronder het aanmeldformulier in voor een Bagels & Beans Buitenkans bij jou in de buurt.
Na aanmelding nemen we contact met je op om over de details af te stemmen.

Wil je nu al meer weten over het leven als bagelbaas?
Kijk dan op www.bagelpower.nl voor meer informatie over het ondernemerschap bij Bagels & Beans.