Bagels & Beans
Bagels & Beans

Meld je aan voor ons franchise webinar

Speciaal voor iedereen die wel eens droomt over een eigen Bagels & Beans vestiging of er vragen over heeft, organiseren we regelmatig eigenwijze en informatieve activiteiten. Wil jij vrijblijvend kennis met ons maken en meer te weten komen over het ondernemerschap bij Bagels & Beans? 

Zet donderdag 3 juni om 20:01u in je agenda. Dan staat er namelijk weer een online franchise webinar op de agenda. 

Thuis vanaf de bank of eettafel kom je er in een klein uurtje achter hoe het is om samen te ondernemen en welke kansen wij zien voor de tweede helft van dit jaar. Van de filosofie van Bagels & Beans en het vinden van een geschikte locatie tot het leidinggeven aan bagelaars en barista’s. En van administratieve en financiële zaken tot het 6-weekse opleidingstraject voor nieuwe bagelbazen. Dat is een intensieve training die je in korte tijd klaarstoomt om de deuren van je eigen bageloase te openen, ook als je nog geen horecaervaring hebt. We vertellen je er graag over – zonder dat je ergens aan vast zit – zodat je kunt bedenken of het bij je past. Tijdens het webinar kun je ook al je vragen aan ons stellen. Ben jij nieuwsgierig naar de kansen die we zien voor de 2e helft van 2021? Voel je welkom!

  

Ontdek thuis of je het in huis hebt
Heb jij het in huis om een bagelbaas te zijn? En wat moet je ervoor doen om je dromen over een eigen bagelhemel uit te laten komen? Tijdens het webinar komen deze vragen en de ins en outs van het franchiseondernemerschap uitgebreid aan bod. Er wordt gezocht naar stralende duizendpoten met gastvrijheid in het bloed en Bagels & Beans in het hart. Bagelbazen die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Als jou hart hier sneller van gaat kloppen, heb je het misschien wel in je om aan het roer te staan van je eigen bageloase.

In gesprek? Júíst nu
Het contact met Bagels & Beans over de mogelijkheden van het bagelbaasschap is altijd vrijblijvend. Tussen de eerste kennismaking en het doorhakken van de grote knoop zitten maanden vol oriëntatie, kennismakingen, uitwisselen van informatie en ideeën, selecties en zelfonderzoek. De tijd waarin er nu misschien niet veel mogelijk lijkt, kun je dus juist goed gebruiken om je te oriënteren.

Het aantal Bagels & Beans franchise vestigingen is behoorlijk gegroeid de afgelopen jaren. Maar er zijn nog steeds plaatsen in Nederland waar de formule mogelijkheden ziet om uit te breiden. Ook worden er soms bestaande vestiging ter overname aangeboden. Ontdek tijdens het webinar welke kansen Bagels & Beans nu of later ziet. En of dit jouw volgende stap kan zijn.

Verder lezen over het leven als bagelbaas?
Kijk op www.bagelpower.nl voor meer informatie en inspirerende beelden over het ondernemerschap bij Bagels & Beans.