Bagels & Beans
Bagels & Beans

Aanmelden bij Bagels en Beans

Schuilt er een bagelbaas in jou?

Bagels & Beans

83 vestigingen

Waar we dagelijks het verschil maken voor onze gasten

88 bagelbazen

Die samen of alleen een vestiging runnen

57%

van onze ondernemers zijn vrouwen

Evenementen

Bagels & Beans Franchisenemer worden?

Al sinds de opening in 1996 biedt Bagels & Beans de ideale plek voor een moment van aandacht, rust en geluk in een gejaagde tijd. Een warme en hartelijke plek waar je altijd welkom bent. Een plek waar je kunt ontspannen en genieten. Een plek waar gezond en lekker eten en drinken centraal staat. Kortom: een plek waar iedereen zich beter voelt.
In 2002 startte we met franchise en vandaag de dag hebben we 81 vestigingen in Nederland. Onze bagelbazen – de ondernemers van Bagels & Beans – maken iedere dag mensen blij. Ze geven de gasten een goed gevoel met pure producten, toewijding en teamwork. Persoonlijke aandacht en op een bewuste en positieve manier omgaan met je omgeving is een essentieel kenmerk. Bagels & Beans werkt continu aan het vervolmaken van de formule. Dat merk je niet alleen aan de innoverende producten, sfeervolle inrichting en de professionele organisatie, maar ook aan onze ambitieuze groeiplannen.

Wij zoeken stralende duizendpoten met gastvrijheid in het bloed en Bagels & Beans in het hart. Bagelbazen die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Aardige, krachtige en sprankelende mensen die zich herkennen in onze filosofie, geloven in onze producten en een vestiging duurzaam willen exploiteren.
Spreekt deze visie jou als potentiële bagelbaas aan? Ben je ervan overtuigd dat het Bagels & Beans ondernemerschap jou op het lijf geschreven is? Laat het ons weten via franchise@bagelsbeans.nl of vul het aanmeldformulier in.

"De sfeer die in de vestiging hangt, dat huiskamergevoel, dat past ook heel goed bij ons. Informeel, warm en ruimte om lekker even wat te werken of puur te ontspannen."

Rick & Ilse, Bagels & Beans Arnhemsestraat in Amersfoort

Aanmelden bij Bagels en Beans

Schuilt er een bagelbaas in jou?

  • We zullen jouw gegevens alleen gebruiken voor het formulier, en nooit zonder jouw toestemming voor andere doeleinden gebruiken. Lees er meer over in ons privacybeleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ

Veelgestelde vragen

Vind je het spannend om met ons in gesprek te gaan? Of wil je eerst de meest gestelde vragen doornemen, lees hieronder verder.

Veelgestelde vragen
Nee, horeca ervaring is geen vereiste. Het is wel belangrijk dat je het leuk vindt om mensen in de watten te leggen en dat je affiniteit hebt met lekker eten waar een verhaal achter zit.
Nee, we zijn op zoek naar bagelbazen die meewerken op de vloer, dat houdt in dat je veel in de zaak bent. Het is niet mogelijk om daarnaast een (fulltime) vaste baan te hebben.
Het trainingstraject duurt 6 weken, in deze periode werk je mee in een van onze trainingsvestigingen en leer je in vogelvlucht wat het inhoudt om te ondernemen bij Bagels & Beans. Je leert de heerlijkste koffie’s maken, te bagelen en bedienen, maar je kijkt ook mee tijdens het rooster maken, bestellen en de hygiënechecks. Tijdens deze opleiding tot bagelbaas word je klaargestoomd voor de dagelijkse bedrijfsvoering van jouw vestiging en bouw je alvast wat basisroutine op. Je kan met je vragen terecht bij de collegafranchiseondernemer die zijn/haar ervaring en kennis graag met je deelt. Zo leer je tijdens je opleiding ook onze organisatie goed kennen. Persoonlijkheid, maatwerk en kwaliteit staan daarbij voorop.
We raden je zeker aan om op gesprek bij ons te komen. Soms kan je eigen Bagels & Beans heel ver weg voelen en weet je helemaal niet zeker of het bij je past. Misschien heb je een vaste baan en wil je die niet zomaar opzeggen of misschien twijfel je om andere redenen. We zeggen altijd;de enige manier om erachter te komen of het bij je past is door je droom te onderzoeken. Dus ook als je erg twijfelt ben je van harte welkom. Je zit nergens aan vast en je kunt in het voortraject nog op elk moment zeggen dat je ermee wilt stoppen.
Een franchiseovereenkomst ga je aan voor een periode van 5 jaar.
Bij de start van je nieuwe vestiging word je begeleid door een ervaren franchisecoach. Deze coach neemt onder andere het complete draaiboek voor de opening met je door, ondersteunt je bij de training van je medewerkers en adviseert je met zaken zoals inkoop en administratie. Naar de verbouwing en inrichting van de vestiging hoef je nauwelijks om te kijken, deze leveren we grotendeels ’sleutelklaar’ aan je op. Zo kun jij je tijdens de bouw volledig richten op je opleiding tot bagelbaas en je helemaal voorbereiden op jouw plek voor bagels, koffie en geluk.